Interieuradvies

Op zoek naar een uniek interieur dat 100% matcht met je persoonlijkheid? Weinig inspiratie, kennis en tijd om er zelf aan te beginnen?

Ben je met jouw partner eeuwig aan het twijfelen over bepaalde meubelstukken of kleurtinten? Vindt je geen overzicht in al de verschillende woonstijlen en woonwinkels? Blijf je miskopen doen en heb je die muur al zo lang willen herschilderen maar weet je niet in welke kleur? 

Dan ben je bij L'eau aan het juiste adres. Ontdek hieronder onze volledige projectbegeleiding. 


L' eau staat voor gedrevenheid, perfectionisme en creeërt interieurs met oog voor detail die aansluiten bij de wensen van de klanten. De interieurs van L' eau starten met een tijdloze kwalitatieve basis en verdiepen zich ook in de laatste trends bij de accessoires. L'eau gaat niet voor steriele ruimtes maar mikt op een resultaat dat sfeer uitstraalt en meteen ook aan al jouw praktische wensen beantwoord. 

Wens je graag te ontdekken welke merken L'eau aanbeveelt om aan deze wensen te voldoen?

Klik hier 


 

INTAKEGESPREK

Het realiseren van een mooi interieur ontstaat door de juiste beslissingen te nemen. Een grondig intakegesprek is dan ook essentieel. Het gaat er immers om dat jouw inrichting echt van jou is, bij jou past en weerspiegelt wie je bent. Jij vertelt wat je noden, wensen en dromen zijn. L' eau onderzoekt je stijl en woning. 

Nadat we kennis hebben gemaakt en L'eau je wensen goed in kaart heeft, wordt er altijd een offerte opgesteld die daarbij aansluit. Er wordt steeds rekening gehouden met jouw budget. 

L'eau blijft je vaste vertrouwelijke contactpersoon gedurende heel de styling. 

 

VORM

Na een grondige analyse van jouw wensen gaat L'eau aan de slag om een ontwerp op maat te realiseren. Aan de hand van een visionboard, stalen van materialen, kleuren en stoffen zetten we samen de puntjes op de i. Je krijgt een eerste gevoel van hoe jouw interieur eruit zal zien! 

 

REALISATIE

Je bent enthousiast over het ontwerp en wil het realiseren? Dan is het tijd voor de interieurstylist om te werken aan de uitvoering! We vergelijken samen prijzen van offertes die we opvragen bij professionele vakmensen. Wij adviseren en begeleiden maar jij beslist op elk moment wat je uitgeeft en met wie je het meeste vertrouwen voelt om mee samen te werken. Ben je wat handig en wil je zelf klussen of laat je alles liever aan vakmensen? Dat beslis jij volledig zelf! L'eau coördineert het geheel voor jou en begeleid je bij elke stap. 


PERSOONLIJKE KEUZE

L'eau bezorgt u een persoonlijke catalogus waarin je een keuze kunt maken uit verschillende meubelen en accesoires aangepast aan uw budget en die perfect passen binnen het ontwerp. En als extra heb je recht op een tal van kortingen en gratis leverkosten op aangekochte meubelen en accessoires! De prijs die je betaald voor de styling betaalt zich dan ook zo terug. 

Jij beslist wat je koopt en wanneer. L'eau voert de bestellingen uit, regelt de leveringen op momenten dat die voor jou passen en volgt nauw de vakmensen op. Jij moet enkel genieten van het ontwerp dat vorm krijgt en een topresultaat wordt. 

Wens je niet alles in één keer bestellen, en wil je stap per stap jouw project realiseren? Geen probleem, bijbestellingen gebeuren kosteloos. 


" By wisdom a house is built, and through understanding it is established; through knowlegde its rooms are filled with rare and beautiful treasures "

living schoten
Linnen stoffen
binnenhuis decoratie mand slaapkamer
logo L'eau Interior Design

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@leau-interior.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren