Ga naar de inhoud

Van interieuradvies, bedenken van interieurconcepten, tot begeleiding van renovaties en verbouwingen: Bij elk soort project, groot of klein, kan u rekenen op persoonlijk advies. Eén enkel aanspreekpunt vereenvoudigt het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

De interieur realisaties vertrekken steeds vanuit tijdloze ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. Eenheid tussen licht, vorm en ruimte brengen de nodige rust binnen de architectuur. Het is onze ambitie als interieuradviseur om in elk project de elementen zoals warmte, comfort en gevoel te laten terugkomen. We willen inspirerende, verfijnde en functionele ruimtes ontwerpen en gaan op zoek naar een doordacht antwoord op de vraag van de klant.

 

 

interieuradvies van l'eau interior design

Interieurvormgeving

Als creatief stylingbureau tonen we u het potentieel van een woning of zaak en helpen we u om een totaalconcept te bedenken. Van gepersonaliseerde tips voor raambekleding, meubilair, verlichting, decoratie, verf en behang tot een uitgewerkt interieuradviezen met maatwerk.

De realisatie van interieurontwerpen bestaat uit het bieden van een selectie van kwalitatieve merken die staan voor eenvoud, tijdloosheid en duurzaamheid. Er wordt steeds gewerkt met natuurlijke en karaktervolle materialen, meubels en accessoires, dit gecombineerd met de juiste lichtintensiteit om de ruimte volledig in balans te brengen. na een persoonlijke woonanalyse maakt u kennis met deze merken onder de vorm van private shopping.
L’eau Interior biedt interieurinrichting op maat aan die rust en eenvoud met zich meebrengen.

De droom van de klant wordt uitgezet in een reële planning met de daarbij horende strikte opvolging van bestellingen en plaatsingen.

 

Lees ook de blog : Binnenhuisarchitect of interieurstylist?

Totaal projecten: uw project van A tot Z

Opstartfase

Is uw woning of ruimte toe aan renovatie of wenst u eens iets anders? Wij maken een hedendaags ontwerp dat rekening houdt met de bestaande ruimte.

Uitwerkingsfase

Van ontwerp tot uitvoering, we begeleiden het hele interieurproces. De materiaalkeuze en afwerkingsdetails zijn doordacht en worden creatief toegepast op basis van uw wensen.

Realisatiefase

Moeten er bouwkundige ingrepen gebeuren? L’eau Interior en het team uitvoerende aannemers kijken steeds in éénzelfde richting en zijn naadloos op elkaar afgestemd. Uw tevredenheid en de perfecte afwerking staat hierin centraal.

We verdelen onder andere

Let’s connect!

Kunt u gebruik maken van het interieur- en kleuradvies van een professionele interieurstyliste?
Wenst u een gratis kennismakingsgesprek op een moment dat voor u past?

Neem dan snel contact op met L’eau interior design, interieurstylist in Wilrijk.

contacteer ons