Onze stijl en partnermerken

ferm living
espoo
dm depot
house doctor
bloomingville
libeco
ethnicraft
hk living
string
bazar bizar merk
oliver furniture
zuiver
the dharma door
home stories passe partout
paju



L' eau heeft kennis van de opkomende stijlen en staat voor kwaliteit en comfort. Hiervoor werkt L'eau nauw samen met merken die dezelfde passie in schoonheid, design en afwerking delen. Met talrijke merken -gaande van meubilair, linnen, gordijnen, tapijten en alle accessoires- kan L'eau zeker voldoen aan uw wensen rekening houdend met budget en design.  

Onze meest verkochte kwalitatieve en betaalbare designmerken kan u hieronder terugvinden en zullen binnenkort ook in onze eigen webshop aangeboden worden. L'eau heeft als interieurdecorateur gekozen voor merken die de nodige strakheid bieden van een Scandinavisch interieur en die tergelijkertijd elegantie, warmte en karakter uitstralen. 

L'eau gaat voor merken die gebruik maken zuivere lijnen en natuurlijke elementen zoals prachtige houten meubelen, authentiek linnen, zachte wol,...Als detail in het interieur volgt L'eau ook graag de nieuwste trends op de voet. Accessoires met bohémian touch die geïnspireerd zijn uit zuidelijke landen met aardse, rijke kleuren komen dan ook regelmatig voor in de realisaties. 

Een perfecte combinatie die uw woning persoonlijkheid zal bieden. 

Uiteraard blijft L'eau nieuwe merken ontdekken om zoveel mogelijk aan te leunen bij de wensen van nieuwe klanten. 


logo L'eau Interior Design

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@leau-interior.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren