Dé Kinderkamerstylist

L'eau Interior, dé eerste Belgische kinderkamerstylist, bezorgt u een stijlvol en ervaringsgericht interieuradvies voor uw speelhoek, kinderkamer of tienerkamer. 

 

Wens je een prachtige kinderkamer in te richten voor jouw kind maar vind je de inspiratie niet om er zelf aan te beginnen? Heeft je kind behoefte aan een eigen plek waar het zich veilig kan voelen? 

 

Wil je een aantrekkelijke speelkamer of kid's corner hebben bij jouw thuis of in jouw zaak om zo wat meer rust te creëren in de rest van je woning of zaak?

L'eau  zorgt voor die ideale plek waar elk kind dolenthousiast over zal zijn! Met een passie voor interieur en de nodige professionele ervaring, kan jouw ruimte omgetoverd worden tot een echte kinderdroom! Uiteraard heeft L'eau ook de nodige know-how voor een kinderproof project te realiseren. 

Het interieuradvies is volledig op maat. Aarzel niet om jouw specifieke vraag te stellen!

L'eau helpt je van een basisadvies tot uitgebreide realisaties.  Ook voor tienerkamers kan je inrichtingsadvies vragen. 

Een persoonlijk verhaal 

Ouders willen graag dat hun kind zich veilig voelt in hun kamer. Het is een stukje zelfstandig worden en loskomen van mama en papa. Elke kinderkamer heeft zijn eigen verhaal. Het ene kind is sportief, het andere creatief. Hun wereld boordevol fantasie geeft ons dagelijks alle nodige energie en inspiratie om nieuwe kamers te creëren waar kinderen en jongeren echt graag in vertoeven. Tijdens een intakegesprek komt L'eau graag zoveel mogelijk te weten over jouw hartendief en jouw bekommernissen om zo een unieke kinderkamer op maat te realiseren. 

 

​Een spannend avontuur waar L'eau elke dag vrolijk van worden. 

kinderkamer blauw jongen
kinderkamer avontuur
kinderkamer meegroeibed
logo L'eau Interior Design

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@leau-interior.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren