Warm Scandinavisch woongedeelte te Wilrijk


De klanten van dit project hadden net deze nieuwe woning gekocht te Wilrijk. De woning heeft een leuke indeling en veel lichtinval maar de keuze van de meubelen van de vorige bewoners werkten weinig inspiratievol om er iets leuks van te maken. Dus deze klanten deden er goed aan om professioneel advies te vragen aan iemand die daar zo door kan zien! L' eau ging vol enthousiasme aan de slag om deze woonkamer frisser en kleurrijker te maken. Er moest wel rekening gehouden worden met bepaalde meubels die uit hun vorige woning nog moesten mee verhuizen zoals de piano en de tafel. De klanten houden van de Scandinavische stijl en gezien de echtgenote graag roze zag, mocht die ook wel hier en daar voorkomen in het interieur zonder daar in te overdrijven. Voor dat er een keuze in meubelen en accessoires werd gemaakt, moest de woning eerst opgefrist worden. De woning bevatte oorspronkelijk veel lichtpunten maar geen √©chte sfeerverlichting. De electricien kwam hier aan bod onder begeleiding van L'eau. Ook de vloer had een schuurbeurt nodig door bekwame vakmensen. Daarbij werd ook het schilderwerk gerealiseerd door een professionele schilder. De tv-hoek mocht een statement worden om zo de 2 toen opvallende steunpalen weg te werken.  Vervolgens werden de meubels zorgvuldig uitgetekend door L'eau en dit maatwerk werd door bekwame vakmensen gerealiseerd. Tot slot werden de meubels en accessoires uitgekozen door de klanten uit hun persoonlijk door L'eau opgestelde catalogus. Het resultaat is een frisse woning met een huiselijk gevoel die helemaal past bij de eigenheid van de klanten. 

logo L'eau Interior Design

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@leau-interior.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren