ONZE KLANTEN 
In de loop der jaren heeft L'eau haar klanten al veel geholpen met hun vragen rond interieur en de indeling ervan.

Hieronder wil L'eau u een selectie tonen van enkele typische interieurproblemen en het advies hierop. Wil je graag advies gericht op jouw woonsituatie? Wat je ook wil vragen over jouw interieur, bij L'eau ben je aan het juiste adres! 

Welke vloer past het best in mijn woning? Advies van L'eau:


De keuze van een vloer is afhankelijke van de ruimte. In de woonkamer zijn veel materialen mogelijk terwijl het in de keuken of badkamer eerder moet gaan om een vocht- en vuilbestendige vloer. Daarnaast speelt de grootte van de kamer een rol. Warme donkere vloeren maken de ruimtes vaak kleiner terwijl lichte vloeren de ruimte juist groter doen lijken.

Het is belangrijk dat je een vloer kiest die bij je levensstijl past. Poets je niet graag? Dan is een onderhoudsvriendelijke vloer de beste optie. Ook wanneer je kinderen hebt, kan je best kiezen voor een vloer die bestand is tegen beschadiging. Zo blijft hij mooi, ook nadat erop gemorst of gekrast is geweest.Mijn interieur lijkt zo slordig en donker. Hoe los ik dit op? Advies van L'eau:


Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Een andere kleur op de muur kan al een hele andere sfeer in huis geven. Maar het kiezen van een kleur voor in huis kan veel twijfels en onzekerheid met zich meebrengen. Er worden dan ook veel fouten gemaakt wanneer het gaat om de kleurkeuze.

Welke kleuren je het best met elkaar kan combineren en welke verf je moet kiezen hangt af van het doel van de ruimte en de oppervlakte van de kamers. Elke tint heeft ook een bepaald effect op onze gemoedstoestand. Bovendien kunnen kleuren de kamer groter of kleiner laten lijken. L'eau kan jou informeren over hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen. 

Welke kleur kies ik voor mijn interieur? Advies van L'eau:


Het is zeker geen probleem om met verschillende tinten te werken in je interieur, als je het op een doordachte manier doet. Een warboel aan verschillende kleuren en accessoires levert een druk, smaakloos en slordig geheel op. Over het algemeen scoren ruimtes met veel lichtinval altijd iets beter op vlak van ruimtegevoel. Toch hoeft het geen probleem te zijn als er weinig natuurlijk licht voorhanden is. Met de juiste verlichting, kun je veel doen.

logo L'eau Interior Design

Copyright 2018 © All Rights Reserved

 

Adres:

2610 Wilrijk

 

Email:

Info@leau-interior.be

 

Telefoon:

(0032) 477 34 90 09

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren