Ga naar de inhoud

“ONTDEK ONZE RENOVATIEFORMULES: Breng jouw renovatiedromen tot leven! ” 

Frechenupinterior

Met de Frechenup Formule bieden we een complete en zorgeloze renovatiebegeleiding voor een vaste prijs. Van deskundig advies en strakke planning tot maatwerk en samenwerking met topkwaliteit partners, wij zorgen voor een vlekkeloze en tijdsefficiënte realisatie van uw renovatiedromen.

Deskundig advies

  • Professionele begeleiding: Onze ervaren adviseurs staan klaar om uw wensen te vertalen naar een realistisch en uitvoerbaar renovatieplan. We bieden deskundig advies dat is gebaseerd op de nieuwste trends en technieken in de renovatiesector.

Kostenbeheersing, planning en coördinatie

  • Efficiënte projectmanagement: We zorgen voor een strakke kostenbeheersing en een gedetailleerde planning. Van begin tot eind coördineren we alle aspecten van de renovatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over logistiek of onverwachte problemen.

Volledige uitwerking en realisatie van renovatie

  • Van idee tot oplevering: Wij nemen het volledige proces van ontwerp tot voltooiing voor onze rekening. Dit omvat alles, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke afwerking, zodat u kunt genieten van een stressvrije renovatie.

Maatwerk en 3D inbegrepen

  • Persoonlijke touch en visualisatie: Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat uw renovatie perfect aansluit bij uw smaak en behoeften. Met 3D-visualisaties krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat voordat de werkzaamheden beginnen, waardoor u met vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Geselecteerde, betrouwbare partners

  • Samenwerking met de besten: We werken samen met zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare vakmensen en leveranciers. Dit garandeert de hoogste kwaliteit van materialen en vakmanschap, waardoor uw renovatieproject soepel en volgens plan verloopt.

€ 3600 excl btw

Remakeyourspace Formule – Renovatie en Interieuradvies in één

Met de Remakeyourspace Formule bieden we een uitgebreide service die de renovatie van uw ruimte combineert met volledig interieuradvies. Deze formule is ontworpen voor klanten die niet alleen hun ruimte willen vernieuwen, maar deze ook willen inrichten tot in het kleinste detail, zodat het perfect aansluit bij hun stijl en wensen.

Alles-in-één renovatie en interieuradvies

  • Volledige transformatie: Wij zorgen niet alleen voor de renovatie van uw ruimte, maar ook voor de complete inrichting. Van meubilair en verlichting tot raambekleding en accessoires, wij nemen elke stap voor onze rekening om uw droomruimte te realiseren.

Uitgebreid interieuradvies

  • Stijlvol inrichten: Wij helpen u bij het selecteren en plaatsen van meubels, verlichting, raambekleding en accessoires die perfect passen bij uw stijl en de vernieuwde ruimte. Ons doel is om een harmonieuze en functionele inrichting te creëren die aan al uw wensen voldoet.

Optie voor privé showroombezoeken

  • Exclusieve keuze: Kies voor een persoonlijke touch met privébezoeken aan showrooms, waar u exclusieve meubelstukken en accessoires kunt ontdekken. Dit biedt u de mogelijkheid om materialen en ontwerpen in het echt te zien en te ervaren, waardoor u met meer vertrouwen keuzes kunt maken.

€ 4650 – € 5400 excl btw

Ga hier terug naar de formules voor interieuradvies.


Related post

Betover Jouw Woning met Stijlvolle Raamdecoratie: Een Wereld van Mogelijkheden!

De wereld van maatkasten: Een Gids voor Afwerkingen

Let’s connect!

Kunt u gebruik maken van het interieur- en kleuradvies van een professionele interieurstyliste?
Wenst u een gratis kennismakingsgesprek op een moment dat voor u past?

Neem dan snel contact op met L’eau interior design, interieurstylist in Wilrijk.

contacteer ons