Ga naar de inhoud

“Ontdek onze 4 unieke interieuradvies- en renovatieformules: Een op maat gemaakt plan voor jouw droominterieur. “

Als interieurstylist onderscheid ik me door mijn persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat ik me verdiep in de leefwereld van mijn klanten. Door in te spelen op hun specifieke behoeften, bereik ik niet alleen een mooi resultaat, maar ook één dat functioneel is. Daarnaast is het ook mijn taak om de klant te ontzorgen, dit doe ik door de coördinatie met externe partijen op mij te nemen en door klanten op de meest efficiënte manier te begeleiden doorheen het gehele proces. L’eau Interior brengt eenheid tussen licht, ruimte en vorm, en streeft naar het creëren van serene en duurzame ruimtes waar mensen zich op hun gemak voelen. De kwaliteit kan steeds gegarandeerd worden door de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners. 

Proces Interieuradvies aan huis

Aan de start van elk project bespreken we de verwachtingen, de gewenste stijl, het budget, de timing… Eens dit duidelijk is, werk ik een ontwerp uit dat de visie en de sfeer van jouw interieurproject duidelijk in kaart brengt. Na goedkeuring van het ontwerp maak ik en begeleid ik het interieurproces van A tot Z. Van het bezoeken van showrooms en het coördineren van de leveranciers tot het waken over de projectbegroting.

Tijdens de realisatiefase, kijk ik met het team uitvoerende aannemers steeds in éénzelfde richting en zijn we naadloos op elkaar afgestemd. Jouw tevredenheid en de perfecte afwerking staan hierin centraal. Ten slotte, zorg ik voor de betalingen aan leveranciers en regel ik het interieurproces, eventuele retours en garantiecontroles. Op deze manier hebben jullie een mooi afgewerkte project, zonder zorgen.

Designer’s Way – Interieuradvies by L’eau

Bij L’eau Interior Design bied ik een scala aan oplossingen voor interieurinrichting, elk ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Mijn eerste formule, de “Designers’ Way”, legt de nadruk op een uitgebreide aanpak voor het aankleden van jouw interieur met meubels, raamdecoratie en accessoires waarbij ik persoonlijke keuzes maakt voor jouw interieur, met mijn eigen stijl en stempel, rekening houdend met jouw budget.

Kenmerken van de Designers’ Way formule:

Uw vastgelegd interieurbudget voor aankopen: Ik werk binnen het door jou vastgestelde budget, zonder verrassingen achteraf.

100% professionele expertise en ervaring: Vertrouw op mijn deskundigheid en ervaring voor een resultaat van topkwaliteit.

Harmonieus en samenhangend interieur: Mijn zorgvuldig geselecteerde partners helpen bij het creëren van een interieur dat perfect bij jouw stijl past.

Geoptimaliseerde keuzes: Ik adviseer en begeleid je bij het maken van de beste keuzes voor meubels, raamdecoratie en accessoires.

Stressvermindering en tijdsbesparing: Ik neem het hele proces uit handen, waardoor jij kunt genieten van een snel eindresultaat zonder gedoe.

Ook ideaal voor kleinere budgetten: Of je nu een groot of klein budget hebt, ik bied oplossingen die passen bij jouw financiële mogelijkheden.

€ 1500 excl btw

Roomrevamp – Betrokken interieurvormgeving

Met onze tweede formule, Roomrevamp, ga ik samen met jou op zoek naar het perfecte meubilair en de ideale inrichting voor ruimtes. Dit proces is ideaal voor klanten die graag zelf actief bezig zijn met hun interieur. Het biedt een interactieve en betrokken aanpak voor jouw interieurproject.

Kenmerken van Roomrevamp formule:

Samenwerking tussen interieurstyliste en klant: We werken nauw samen om jouw visie tot leven te brengen, met ruimte voor jouw persoonlijke inbreng.

Volledige controle over aankopen: Je hebt de touwtjes in handen bij het selecteren van meubilair en accessoires.

Leren over designprincipes en stijltrends: Ontdek en leer meer over designprincipes en de laatste stijltrends tijdens het proces.

Showroombezoeken inbegrepen: Bezoek samen met ons showrooms om de perfecte stukken te vinden die bij jouw stijl passen.

Geselecteerde partners: Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners om kwaliteit en stijl te waarborgen in elke stap van het proces.

€ 2100 excl btw

> Klik hier voor formules renovatieadvies


Related post

Stressvrij verbouwen? Zo begin je eraan!

Blind Gekocht: Een Interieuravontuur met een Realistische Twist

Let’s connect!

Kunt u gebruik maken van het interieur- en kleuradvies van een professionele interieurstyliste?
Wenst u een gratis kennismakingsgesprek op een moment dat voor u past?

Neem dan snel contact op met L’eau interior design, interieurstylist in Wilrijk.

contacteer ons